Társasházak

Társasházi energetikai beruházások, felújítási programok lebonyolítása. Homlokzati hőszigetelés, lapostetők hő- és vízszigetelése

Ha Thermodam hőszigetelő rendszert vásárolsz, nem csak a terméket viheted haza, hanem a köré gyűjtött projekt támogató, értéknövelő szolgáltatások összességét is térítés mentesen használhatod.

Társasházak, lakásszövetkezetek esetében egy közösség, vagyis a közgyűlés döntése a felújítás, és ezt a közös képviselőknek, szövetkezeti vezetőknek nem egyszerű feladat tető alá hozni.

De egyedül nálunk jár hozzá ingyenes segítség is, mert ma már a kivitelezés költségeit támogató Hitelprogramok is kötelezővé teszik a projekt-lebonyolító alkalmazását.

Szerződött partnereinkkel közösen, az egyes Hitelprogramos projektekhez konkrét döntés előkészítő dokumentációt készítünk.

Az előzetes szakértői gyors teszt során megállapítjuk, hogy van-e olyan kizáró, vagy K.O. tényező, mely egy sikeres felújítási döntésnek az akadálya lehet. Ennek eredménye szerint javaslatot teszünk a legcélszerűbb Hitelprogram választására.

A közgyűlési Döntést Előkészítő Anyag (DEK) a választott formától függően tartalmazza

 • Az adott épület (dilatációval határolt épületrész) energetikai állapotának az Energiatanúsításra vonatkozó 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet szerinti felmérését az épületenergetikai tanúsításra vonatkozó jogszabályok és az abban foglalt számítási módszertan szerint, a jelenlegi és a tervezett épületenergetikai variációk bontásában, (a tanúsítvány átadása nélkül),
 • Az épületnél (dilatációval határolt épületrésznél) alkalmazható, konkrét, reálisan megvalósítható, a költségoptimum elvén alapuló többváltozatú fejlesztési javaslatok és a kiválasztási szempontok ismertetését,
 • Vállalkozói ajánlatokat - költségvetési minta szerint versenyeztetve
 • A szükséges mérnök-szakértői közreműködők költségeinek számbavételét,
 • A beruházással megtakarítható épületszintű energia,- ill. CO2 mennyiséget, és az esetleges elérhető támogatás mértékét,
 • A beruházási javaslatok lehetséges finanszírozási modelljét,
 • A lakásonkénti költségek, megtakarítások és támogatások mértékét, mely a pozitív döntést követően - külön megbízás keretében – alkalmas arra, hogy a szükséges közgyűlési döntés szerint hitelkérelemmé/pályázattá alakítható legyen.

 

Főbb hőszigetelő megoldásaink

Nézd meg személyesen a
Thermodam Bemutatóteremben

Gyere el hozzánk és győződj meg róla személyesen, hogy mit is tudnak igazán nyújtani a Thermodam hőszigetelő rendszerek.

Nyitvatartás:

Hétfő: 7:00-16:00
Kedd: 7:00-16:00
Szerda: 7:00-16:00
Csütörtök: 7:00-16:00
Péntek: 7:00-16:00
Szombat: 7:00-12:00

Utolsó nyitvatartási nap:

Újév első nyitvatartási napja:

Címünk: 4030 Debrecen, Monostorpályi u. 162.

Cégünk által nyújtott előnyök

 • Szakember
  ajánló

  A nálunk vásárolt termékek tökéletes beépítéséhez képzett szakembert is tudunk ajánlani.

 • Ajándék
  színminta

  Ha nem tudod eldönteni, hogy mely szín lenne jó a homlokzaton, 2kg-os vakolat színmintát biztosítunk számodra.

 • Dűbel
  kihúzási vizsgálat

  A homlokzati hőszigetelő rendszerek fontos alkotói a mechanikai rögzítő elemek, dűbelek. 
  (tovább…)

 • Online
  ajánlat készítés

  Ha tudod a szigetelendő felület adatait, küld el nekünk az alábbi táblázatot e-mailben.
  (tovább…)

Európai Unió | Európai Regionális Fejlesztési Alap
Ajánlatkérés