Gazdasági épületek

Nálunk nincsenek eladásra váró termékek. Olyan anyagokat forgalmazunk amire van is kereslet. Az építőiparban eltöltött évek alatt, tevékenységünk során arra figyeltünk, hogy kivitelező partnereinknek milyen igényeik vannak.

Saját gyártású, homlokzati hőszigetelő, vagy lapostető szigetelő rendszereinken túl megtalálhatóak nálunk a szárazépítészeti, vízszigetelési, és építéskémiai termékek széles választéka.

Vevőink számára fontos a kiszámíthatóság, így minőséget és garanciát biztosítunk!Legyen szó korszerűsítésről, bővítésről, vagy felújításról, a megrendelőinknek sokszor határozott elképzelésük vannak arról, mit szeretnének, de sok esetben nem ismerik a megoldást, az esetleges hasznos kiegészítőket, vagy nincsennek tisztában az aktuális szabályozásokkal.

Generálkivitelező partnereinknek teljeskörű projekt támogatást biztosítunk, így akár már a tervezés során is szakértői segítséget nyújtunk.

Néhány referencia projekt bemutatása, ahol mérnökeink a terveknek megfelelő vagy műszakilag egyenértékű de kedvezőbb költségű műszaki megoldást biztosítottak

 

Főbb hőszigetelő megoldásaink

Nézd meg személyesen a
Thermodam Bemutatóteremben

Gyere el hozzánk és győződj meg róla személyesen, hogy mit is tudnak igazán nyújtani a Thermodam hőszigetelő rendszerek.

Nyitvatartás:

Hétfő: 7:00-17:00
Kedd: 7:00-17:00
Szerda: 7:00-17:00
Csütörtök: 7:00-17:00
Péntek: 7:00-17:00
Szombat: 7:00-12:00
Vasárnap: Zárva

Utolsó nyitvatartási nap:

Újév első nyitvatartási napja:

Címünk: 4030 Debrecen, Monostorpályi u. 162.

Cégünk által nyújtott előnyök

Európai Unió | Európai Regionális Fejlesztési Alap
Ajánlatkérés