MW rendszer, szilikon vakolattal

Kőzetgyapot táblás, teljes homlokzati hőszigetelő rendszer

Nobasil FKD-S kőzetgyapot hőszigetelő tábla, 5-24cm vastagságban

Természetes alapanyagú, bazaltból, műgyantakötéssel készült kőzetgyapot, nem éghető (A1 tűzveszélyességi osztály) nem érzékeny a hőmérséklet ingadozásra, jó páraátbocsátó tulajdonságú. Régi és új falszerkezetek gazdaságos, hatékony hőszigetelésére alkalmazható.

Thermodam ásványgyapot ragasztó- és ágyazótapasz

Gyárilag előkevert, egykomponensű, cementbázisú, ásványi, ragasztóhabarcs. Kiválóan alkalmas minden típusú ásványgyapot hőszigetelő lemez ragasztására. Homlokzati hőszigetelő rendszerekben üvegszövet háló beágyazására. Kül- és beltéri felhasználásra.

Thermodam üvegszövet

145g/m² súlyú, lúgálló üvegszövet háló. Homlokzati hőszigetelő rendszerek kéregerősítésére szolgál, Thermodam ragasztóba ágyazva.

Thermodam szilikon vakolatalapozó

Felhasználásra kész, szilikongyanta bázisú, színezett vakolatalapozó. Thermodam szilikon vékonyvakolat alapozója kül- és beltérben. A Thermodam szilikon vakolatalapozó megerősíti az alapfelületet, kiegyenlíti az alap nedvszívó képességét, valamint tökéletes tapadást, szép és tartós színhatást biztosít. Kiemelkedő páraáteresztő képességű bevonat.

A Thermodam számítógépes színkeverő rendszerén színezhető.

Thermodam szilikon vakolat (kapart 1,5mm ill. gördülőszemcsés 2mm)

Felhasználásra kész, szilikongyanta bázisú, színezett vakolat. A Thermodam szilikon vakolat szilikongyanta kötőanyagból, osztályozott szemcseméretű, természetes töltőanyagból, és UV-álló pigmentekből gyártott dekoratív, rusztikus hatású bevonat.

Nagyfokú szilárdság mellett jó páraáteresztő képesség is jellemzi. A szilikon kötőanyag tartósan magas víztaszító képességet biztosít, ennek köszönhetően nehezebben tapad meg rajta a por, korom és más szennyeződés. A felületek számára algával és falpenésszel szemben tartós védelmet nyújt.

A Thermodam számítógépes színkeverő rendszerén színezhető.

Thermodam szerelő csomag (indító profil, hálós élvédő, rögzítő dűbel)

A csomag tartalmazza a meghatározott műszaki tartalomnak megfelelő profil készletet, valamint a mechanikai rögzítő elemeket.

Mikor javasolt a Thermodam MW szilikon rendszer alkalmazása?

  • Általános, normál igénybevételű homlokzatok hőszigetelésére, kiemelkedő páraáteresztéssel
  • Családi házaknál, új építés és utólagos hőszigetelés esetében egyaránt
  • Társasházak, közintézmények, ipari létesítményeknél

Jellemzők

  • Vastagsági és magassági korlátozás nélkül alkalmazható
  • Kiemelkedő tűzvédelem
  • Esztétikus, színtartó, vízlepergető felület

Ajánlatkérés

Felmérést kérek
Kivitelezésre ajánlatot kérek
Szállítást kérek
Alumínium kezdő profil/indítóprofil
Hálós műanyag élvédő
A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Európai Unió | Európai Regionális Fejlesztési Alap
Ajánlatkérés